VIL DU HA BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER GRATIS?


Mini+Biebs

... Eller er du av den litt mer desperate typen som kan betale mye høyere enn markedspris for å få billettene? Jeg skjønner at det er kult å dra på konsert med en artist man virkelig liker, det er kult det.. men å betale 20, 25- eller til og med 47 tusen for noen billetter syns jeg er litt drøyt. Folk bruker alle sine konfirmasjonspenger på svartebørsen for å få tak i en billett eller to. Dette forstår jeg meg ikke på. Kult med artist man liker; OK, men å bruke alle pengene man har på en konsert; njeee.. ikke helt med på den. Eller er det noe jeg ikke har fått med meg? Lider Justin Bieber av en grusom og dødelig sykdom og dette er mest sannsynlig hans siste konsert?

 

Folk av Norge; Ikke fortvil, selv om det sies at det er helt tomt, så er det fortsatt håp. De legger ut noen nye billetter om ikke så lenge, fordi folk har bestilt via telefon og ikke hentet billettene. OG en annen ting; ikke bruk 20 000, 30 000 eller 50 000 på et par billetter. Svartebørsloven sier at man ikke får lov til å selge slike billetter til høyere enn markedspris (og så er det litt rundt ekstra kostnader osv osv, men anyways så er det ikke lov til å selge billetter slik at de sitter med overskudd på mange tusen). Dette betyr at om du er en av de virkelige desperate sjelene som bruker aaaalt for mye penger på en konsert, så betyr ikke det at du har mistet all din formue. Du kan faktisk kreve tilbake mellomlegget. FÅ tilbake pengene. Bli rik igjen. Get it? De har ikke lov til å ta så mye for det, det er ikke straffbart i den forstand at de havner i fengsel (så vidt jeg har forstått), men du kan kreve tilbake det du har betalt over markedspris. Happy ending.

 

 

Hilsen


  L.D.


 Liker du Justin Bieber?

Hva synes du om å bruke så mye penger på en konsert?

2 kommentarer

xfotos

17.07.2012 kl.00:30

bra blogg :)

Anonym

18.07.2012 kl.00:58

Jeg bare digger Justin Bieber, men fikk ikke billetter :( Men ønsker meg det, å håper på å få se han på telenor arena! Skulle ønske han kan bli mannen min!

Skriv en ny kommentar

lesdette

lesdette

100, Fyresdal

Les det.. du kan være heldig å få noe ut av det (eventuelt få traumer for livet.. hvem vet) ;)

Kategorier

Arkiv

hits