Reality is Beauty!

Har du noen gang sett på bilder av deg selv, og syntes du ser rar eller stygg ut på dem? Det tror jeg nok ikke du er alene om. En artikkel på nrk.no forklarer hvorfor det er sånn.

Du ser deg selv i speilet hver dag. Når du pusser tennene, vasker hendene eller bare går forbi et speil. Den personen du ser, er deg. Det er sånn du ser ut. Tror du. Men sånn er det egentlig ikke. Den personen du ser i speilet er kun et speilvendt bilde av deg selv. Det er egentlig ikke sånn du ser ut. Ikke nøyaktig. Selv om du har et noenlunde symmetrisk ansikt, så er det forskjeller på høyre og venstre side av fjeset ditt som du kanskje ikke tenker over. Derfor vil et bilde av deg selv, virke feil og unormalt, og du vil synes at det ser stygt ut. Alle andre vil synes at du ser normal ut på bildet, siden det er sånn de ser deg, og det er sånn du faktisk ser ut. Derfor vil andre synes at bildet er fint.

Kjendiser er folk vi ser opp til og prøver å ligne på, men saken er at til og med kjendisene også er mest vante med å se seg selv i speilet, og vil da føle det samme som alle andre når de ser bilder av seg selv. Den eneste forskjellen på kjendiser og vanlige folk er kanskje at vanlige folk har som oftest ikke tilgang på personer med syke photoshopskills. Tenk deg om alle rundt deg hadde manipulert bildene sine til det ugjenkjennelige og du kjente ikke igjen noen av dem.

Dette føler jeg at er ganske viktig at folk er klar over. Det er mange der ute som sliter med dårlig selvtillit når det gjelder utseende. Derfor; om du er gutt eller jente; ikke stol på din egen dømmekraft når du ser på bilder av deg selv. Stol heller på vennene dine. De vet hvordan du egentlig ser ut. Reality is beauty!

 Jeg fant en video på youtube hvor de tester ut dette.

 

 

Hilsen
 L.D.

 

 


Har du merket at det er forskjell på bilder og speilbildet ditt?

2 kommentarer

camillaogline

18.07.2012 kl.18:30

jeg har merket det!! Hadde vært koselig med en kommentar tilbake! :D

Erle Carter

18.07.2012 kl.20:08

jeg har merket det :)

Skriv en ny kommentar

lesdette

lesdette

100, Fyresdal

Les det.. du kan være heldig å få noe ut av det (eventuelt få traumer for livet.. hvem vet) ;)

Kategorier

Arkiv

hits